DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2 000 KČ

Mezinárodní den žen

Osmý březen je po celém světě oslavován jako Mezinárodní den žen. Jelikož agapeé oslavuje ženy, vytvořily jsme pro tuto událost BLOG. Jak můžete vidět, prvním článkem je seznam 8 úžasných žen, které nás inspirují v naší tvorbě.

Desi Perkins

Desi Perkins

První z žen, kterou jsme si vybraly, je @desiperkins – americká YouTuberka, která je sledována miliony žen pro její umělecký obsah s tématikou make-upu a módy. Její lásku k tvorbě posunula na další level v roce 2020, kdy vydala značku slunečních brýlí prémiové kvality DEZI, kterou buduje s manželem a rodinou.

I když by se mohlo zdát, že má tato charismatická američanka perfektní život, není tomu tak. Inspirativní ženou je nejen pro její umělecký talent a tvorbu, ale i pro její sílu bojovat navzdory překážkám. Po dobu téměř 10 let měla problémy s otěhotněním a prošla si i jedním potratem. V říjnu minulého roku se z ní však konečně stala máma, a to ve stejné době, kdy spouštěla svoji mezinárodní značku. Desi je obdivována pro její ambicióznost a s jakou lehkostí zvládá roli podnikatelky a matky zároveň. 

Kateřina Pavlíček

Další inspirativní ženou je @katerina_pavlicek. Kateřina se nazývá baby executive její malé Žofky a je freelance influencer v oblasti marketing & PR. 

Na Kačce se nám velmi líbí, že se neboji otevřít i vážná témata, říci svůj názor a vzdělávat ostatní, nedávno např. v Clubhousu. Vytváří komunitu maminek, která si navzájem pomáhá sdílením zkušeností. Inspiruje nejen nás, ale i ostatní stylovým interiérem, které je zázemím pro její rodinu. Moc se těšíme z cesty za jejími sny a jsme zvědavé s jakými dalšími projekty přijde. 

Meghan Markle

Meghan je humanitární pracovnice, obhájkyně žen a bývalá americká herečka, známá rolí Rachel ze seriálu The Suits (Kravaťáci). Za posledních pár let ji také můžete znát jako manželku prince Harryho, vévody ze Sussexu.

Hlavním důvodem, proč je Meghan v tomto seznamu, jsou její hodnoty a srdce na správném místě. Bojuje za to, co je správné – rovnost žen a mužů. Musíme v rovnoprávnost věřit a musíme na ni pracovat. Říká se, že dívky se sny se stávají ženami s vizí. Kéž se navzájem povzbuzujeme a zmocňujeme k uskutečnění teté vize. Co se nám na Meghan také líbí, je to, že rodinu a její bezpečí staví na první místo. A my s tímto postojem nemůžeme nesouhlasit. 

Mimi Ikonn

Mimi IkonnMimi Ikonn @mimiikonn začínala na YouTube, a to kanálem LuxyHair, na který točila tutorialy na různé vlasové účesy. Za svůj život založila mnoho podniků a v některých zaujímá roli investorky. Její aktuální náplní je firma Dreamers and Creators, která se zabývá tvorbou produktů pro zlepšení života lidí.

Mimi je milována lidmi po celém světě pro její pozitivní energii a kultivaci emoční inteligence. Snaží se lidi vzdělávat v tématech, která jsou podle ní potřeba rozvíjet a sdílí se světem svoje poznatky ze života. Věří, že tvrdou prací člověk dokáže, co si vysní. Mimi je nejen skvělá matka a podnikatelka, ale je také obrovským vzorem laskavosti a integrity pro druhé.

Sarah Stevenson

Další, koho jsme nemohly neznímit, je @sarahs_day. Sarah je australská youtuberka a podnikatelka, která se zajímá o oblasti zdraví a fitness – s láskou k přírodním lékům, funkčnímu tréninku, zdravým receptům a naslouchání svému tělu.

Sarah se řídí mottem: "Poslouchejte své tělo", to se odráží na zdravém životním stylu, kterým motivuje všechny kolem sebe – aktivní pohyb, zdravá strava a péče o své tělo. Je propagátorkou zdravého sebevědomí, kde je základ cítit se dobře a pociťovat sebelásku. Jejím cílem je žít v rovnováze. Myšleno, být zapálená do svých projektů a dávat do nich vše, zároveň být nejlepší mámou pro svého syna Foxe a také skvělou partnerkou. Tím vším nás motivuje být nejlepší verzí sebe sama a užívat si život naplno.

Sarah Wayne Callies

Sarah Wayne Callies

Sarah @sarahwaynecallies je americká herečka a režisérka. Již odmalička projevila zájem o herectví a má dva vysokoškolské tituly – jedním z nich je obor Feminist Studies. Její nejznámější rolí je role Sary Tancredi z úspěšného seriálu Prison Break.

Co se nám na Sarah líbí, je to, že se snaží využívat svého dosahu pro správné účely – angažuje se v mnohé charitativní práci a začala pomáhat i na environmentálních frontách. Její láska k tvorbě a herectví je vzorem nemálo lidem a s velkou vášní přistupuje ke všemu, co dělá. Sarah si ke svojí biologické dceři adoptovala s manželem černého chlapce, i když sama ještě otěhotnět mohla. To je čin hodný velkého obdivu a respektu.

Tereza Dolejšová

V našem seznamu rozhodně nesmí chybět @tez_photo. Tereza je kreativní máma každým coulem, milovnice kávy a úžasná fotografka svateb, rodin a portrétů. 

Její nádherné fotografie zachytí okamžiky v nezapomenutelné vzpomínky. To, čím nás zaujala, je rozhodně kreativita. Ta je viditelná na každém snímku – fotky vyprávějící příběhy plné lásky a úsměvů jejího syna, které vám zaručeně rozzáří den a také doteky přírody, protože bez ní by to nebylo ono. Jsme vděčné za její energii, kterou předává ostatním.

Valeria Lipovetsky

Neposlední v řadě @valerialipovetsky, ruská modelka, máma 3 dětí podnikatelka žijící v Kanadě. Nejvíce je však známá tvorbou obsahu na Youtube, kde se zabývá nutriční výživou, láskou k módě, myšlenkovým vedením a také vám dá náhled do pozadí značky Leia.

Tato žena nás inspiruje v tom, co děláme. Její odhodlání být vzorem pro ostatní a nebát se jít si za svými sny, je velmi úctyhodné. Valeria věří v neustálou práci na sobě samé – ať už v rámci osobnostního rozvoje, na jejím manželství, roli mámy a také v rovině byznysu. Pozitivní přístup a zájem o své sledující je to, čím si získala i nás.  

 

Jsme opravdu vděčné za každou z těchto žen a za každou z vás, díky za to, že jste. Věřte, že jste úžasné osobnosti, mámy, partnerky a další životní role, kterými jste. Měníte svět v lepší místo a jste inspirací pro lidi ve vašem okolí.

Děkujeme.


Kdo je vaší inspirací? Znáte některou z výše zmíněných žen?

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny